O kadeřnictví HAIR ART DESIGN

Vítejte v našem kadeřnickém salonu, kde sdílíme vášeň k úpravě vlasů na Praze 6 – Břevnov. Naším cílem je poskytnout vám příjemný zážitek při úpravě vašich vlasů. Pracujeme výhradně s kvalitními produkty značek L’oréal Professionnel a Kérastase Paris, které zajišťují zdraví a krásu vašich vlasů.

Jsme kadeřnictví se zkušeností v oboru od roku 2001, který se pravidelně školí na stážích akademie L’oréal Professionnel a Kérastase Paris. Naši zkušení kadeřníci vám nabídnou široké spektrum služeb, včetně moderních střihů, stylingu a barvení, vždy s důrazem individuální přístup k vaší osobnosti a přáním. S námi se můžete těšit na poradenství, které vám pomůže zvýraznit vaši krásu.

Jsme odborné kadeřnictví na prodloužování a zhušťování vlasů od roku 2001. Slovanské i české vlasy prémiové kvality i v mnoha odstínech s hustými délkami si můžete osobně vybrat přímo osobně na našem saloně. Pomohou dodat objem a balayage efekt i za 30 minut.

Těšíme se na Vaši návštěvu. Jsme tady pro vás – stačí nám napsat nebo nás kontaktovat telefonicky.

Můžete si vybrat svého kadeřníka :

Monika je zakladatelka salonu Hair Art Design. Zkušenosti v oboru má přes 20 let. Naše vize spočívá v tom, aby náš salon nejen odbourával bariéry krásy, ale také posiloval sebevědomí zákazníků. Sázíme na zdraví vlasů a individuální péči, která zdůrazňuje jedinečnost každého jednotlivce. Chceme být místem, kde se naši kadeřníci vzájemně inspirují a sdílejí své dovednosti, aby každý zákazník zažil  kvalitu péče. Prostřednictvím průběžného vzdělávání a školení. Pokud máte nějaký podnět ke zlepšení budeme moc rádi za vaši zpětnou vazbu.

Kadeřnice Praha 6 Kadeřnické služby Praha 6 Hairstylist Praha 6 Účesy Praha 6 Střih vlasů Praha 6 Barevné vlasy Praha 6 Pánské kadeřnictví Praha 6 Dámské kadeřnictví Praha 6 Žehlení vlasů Praha 6 Kadeřnické salony Praha 6 Moderní účesy Praha 6 Reflexní kadeřnictví Praha 6 Dárek kadeřnictví Praha 6 Profesionální kadeřnice Praha 6 Slevy kadeřnictví Praha 6
Jolana
Junior Hairstylist
(Czech)

Proč jsem se chtěla stát zrovna kadeřnicí? Vždy mě totiž bavilo sledovat, jak změna účesu může proměnit vzhled člověka i jeho sebevědomí. Dalším důvodem proč mě tato práce zaujala, byla právě kontakt s lidmi. Miluju ten pocit, když se klient po mé dobře odvedené  práci podívá do zrcadla a směje se. Vím, že dobrý kadeřník musí dobře naslouchat a poradit svým klientům co nejlépe aby vyhověl jejich přáním. Ráda poslouchám co mají na srdci, ale největší radost mi dělá když odcházejí s úsměvem na tváři a já vím že se cítí opět o kapku sebevědoměji.

Lucie
Senior Hairstylist (English, Czech)

Kadeřnice Lucie je energický člověk sledující aktuální nové trendy. Nebojí se výzev. Nejvíce ji baví zesvětlování vlasů na různé způsoby hair contouring, balayage a airtouch. Miluje i vlasové proměny. Prioritou jsou pro ni hlavně zdravé a lesklé vlasy. Má zkušenosti i s krátkými střihy. Velmi dobře rozumí  blondýnkám, ovládá mnoho technik zesvětlování vlasů s ohledem na kvalitu vlasu. Její předností je vytváření jemných přechodů mikromelírů a přirozené blond barvy ve stylu francouzské noblesy. Její dovednosti a vášní je vám pomoc snadno vytvořit skvělý účes hlavně i doma.  

Bohunka
Senior barvení/ Hairstylist
(Czech)

Náš kadeřník Bohunka má přes 20 let praxi v oboru a také empatickým poradcem v prodlužování a zhušťování vlasů, kde má Bohunka mnohaletou zkušenost. Naslouchá potřebám a představám zákazníků a společně s nimi tvoří proměny, které nejen zdůrazňují jejich krásu, ale také odrážejí jejich osobnost.  S láskou k péči o vlasy je ochotna sdílet své znalosti  a nabízet individuální rady, aby každý zákazník měl zdravé a krásné vlasy. Při své tvorbě si zakládá na vizualizaci přání klientky, preciznosti a efektivitě.

Profesionální foukaná vlasů v kadeřnictví v Břevnově"

Jak se o Vás staráme v Hair Art Design

OBJEDNÁVKY A RUŠENÍ TERMÍNŮ V HAIR ART DESIGN:

Vaše schůzky jsou pro tým salonu Hair Art Design velmi důležité. Čas je vyhrazen speciálně výhradně pro vás, i když chápeme, že někdy jsou nutné úpravy rozvrhu. Proto žádáme o zrušení alespoň o 48 hodin předem. Jakékoliv zrušení provedené méně než 48 hodin předem bude mít bude mít za následek pro budoucí schůzky rezervační poplatek, který se odečte ze služby.

UVÍZLI JSTE V ZÁCPĚ?

Budeme se snažit vyjít vám vstříc, pokud budete pozadu, uvíznete v zácpě atd. Pokud se na schůzku zpozdíte o více než 10 – 15 minut, možná se budete muset vzdát části služby, kterou jste si naplánovali, abychom ji dodrželi ve stanoveném čase.