Kvalitní blond barva – Praha 6

Ukázka Blond odstíny - Široká paleta blond odstínů

Krásná blond vlasů je pro kadeřníky největší výzva. U nás v Hair Art DesignPraha 6 máme v naší nabídíce služeb máme několik barvicích systémů pro šetrné zesvětlení. Jde o barvy, přelivy a zesvětlovače s keratinem nebo včelím voskem.

Barva přímo pro Vás

S výběrem vhodné barvy Vám pomůže kadeřník dle aktuálního stavu Vašich vlasů. Bereme v potaz Vaši stávající barvu, kvalitu a také historii barvení vlasů. Nabízíme barvu Majirel Hi-light, která zesvětluje o 4,5 odstínu a zároveň zachová kvalitu a lesk vlasů. Doba působení barvy je 50 minut.

Zesvětlení šetrným zesvětlovačem

Dále poskytujeme klasické zesvětlení šetrným zesvětlovačem a přímou aplikaci pečujícího přelivu po zesvětlení vlasu se speciálním pH. Každý tento barvicí systém může nabídnout širokou škálu krásných lesklých odstínů. Studená blond, duhová blond, zlatá blond, přirozená blond, to záleží jen na Vás!

Cena za zesvětlení

Cena je od 2 500 Kč do 4 500 Kč.

Záleží na délce vlasu a historii vlasu. Nejdražší je varianta z tmavých, barvených vlasů. Pro přesnou kalkulaci nám pošlete Vaše foto nebo video vlasů. My Vám obratem sdělíme přesnou cenu.

Hair Art Design

Šlikova 33,

Praha 6, Břevnov

Sledujte nás na Instagramu: @hairartdesign.cz

 

Odstíny melírů v kadeřnictví Praha 6

Vymyté nebo vybledlé blond barvy vlasů. Trvanlivost 4-8 týdnů. Dodají přirozený lesk vlasů.

Odstíny melírů v kadeřnictví Praha 6

Barva zesvětlující tmavé přírodní vlasy až o 4,5 odstínu.